LIKE

Tuesday, March 25, 2014

Al-Fatihah MH370

Speechless. Bukan ini yang kami harapkan. Tetapi kami redha. Ampunkanlah segala dosa mereka. Damaikan mereka. Tabahkanlah hati keluarga mereka. MH 370 dalam kenangan. Al-Fatihah Buat Krew dan Penumpang MH370 dan takziah buat keluarga mereka.



Friday, March 21, 2014

#PrayForMH370



Hari ke-13, MH370 masih belum jumpa lagi. Kita sama-sama berdoa agar semuanya selamat dan pulang ke pangkuan keluarga masing2. Itulah harapan kami semua. Permudahkan pencarian MH370.



Kami pun tidak ketinggalan memberikan support kepada MH370.










Saturday, December 14, 2013

Tadika for Aleesya

I dah decide nak hantar Aleesya gi school next year. Yela, dia pon nak masuk 4 tahun dah. Kena la gi school. Sampai bila nak dok ngan ibu dia. Apa pun, mesti rindu kat ibu lepas ni. Bolehlah sekali sekala nanti mummy anta awak gi umah ibu. Thanks to ibu, kak ngah, kak wanie, induk sebab jaga aleesya since dia 6 months lagi until now. Love uols. Muawh!

Berbalik pada citer tadika Aleesya, I yang excited sebab first time anak nak sekolah. Cuma barang tak prepare lagi. Tunggu 2nd open day on 22nd dec ni untuk bayar yuran dan explaination from her teacher.

Good luck my dotter. Love u always. Walaupun kadang2 mummy marah2 awak, im so sorry. I cant control my stress. Whatever it is mummy love u so much!