LIKE

Tuesday, August 17, 2010

Majlis Berbuka Puasa Ofis

Sabtu hari tu, department ofis aku buat majlis berbuka puasa. Meriah sangat. Dapat berkumpul ramai-ramai. Kenal keluarga masing-masing. Hubby aku biasa la, ke mana saja dengan kamera dia. Snap sana, snap sini. Thanks to lensabulat sebab rajin sangat ambil gambar kami...
Tak tau la nak cakap apa lagi, u all tengok je la gambar kat bawah... ENJOY!!
Tempat: Abdul & Charlie's Restaurant, Mines Wellness Hotel
Tarikh: 14 Ogos 2010

Antara yang hadir awal. Masing-masing dukung anak
Udang & Ikan bakar
Best sebab tak ramai orang nak ambil makanan. maksudnya tak ya la Q panjang

Kambing tergolek

Aleesya pun lapar la mami..
Antara yang hadir ke majlis tersebut


Harapnya dapatla buat aktiviti cam ni lagi. Berkenal mesra dengan keluarga masing-masing. Jumpa lagi di aktiviti akan datang. Sekian.......

Pergi Ofis Pemaju

Semalam call pemaju yang wat umah kitorang tu, tanya pasal refund. then, YEAY!! refund dah ada untuk unit kitorang. Hepi sangat sebab boleh la buat gril rumah nanti. for safety... Nak kena tanya management ni pasal spec gril. nanti buat lain kena reject lak. haish...satu keje lagi.. nampaknya tu hubby la yang kena tanya tu... nak ke ofis pemaju tu, kena la gi waktu ofis hour...terpaksa la apply time off.. tq boss sebab luluskan time off saya!! hehehe..


Monday, August 16, 2010

Bermulalah Perjalanan Seorang Blogger


Selama ni saya suka membaca blog...macam2 jenis blog...haish!! naya la...time keje pun baca blog.. tp start hari 16 ogos 2010, tetibe lak nak wat blog sendiri.. rajin ke ek nak update pasni? hmm..kite tunggu dan lihat je la...hehe