LIKE

Tuesday, August 17, 2010

Majlis Berbuka Puasa Ofis

Sabtu hari tu, department ofis aku buat majlis berbuka puasa. Meriah sangat. Dapat berkumpul ramai-ramai. Kenal keluarga masing-masing. Hubby aku biasa la, ke mana saja dengan kamera dia. Snap sana, snap sini. Thanks to lensabulat sebab rajin sangat ambil gambar kami...
Tak tau la nak cakap apa lagi, u all tengok je la gambar kat bawah... ENJOY!!
Tempat: Abdul & Charlie's Restaurant, Mines Wellness Hotel
Tarikh: 14 Ogos 2010

Antara yang hadir awal. Masing-masing dukung anak
Udang & Ikan bakar
Best sebab tak ramai orang nak ambil makanan. maksudnya tak ya la Q panjang

Kambing tergolek

Aleesya pun lapar la mami..
Antara yang hadir ke majlis tersebut


Harapnya dapatla buat aktiviti cam ni lagi. Berkenal mesra dengan keluarga masing-masing. Jumpa lagi di aktiviti akan datang. Sekian.......

1 comments:

Anonymous said...

x sempat nk edit...hoho