LIKE

Wednesday, September 8, 2010

Tudung Raya

Semalam selepas berbuka pergi la ke kedai2 area Tesco Kuala Selangor tu.. Hajat nak cari tudung.. bawak la sekali baju raya yang takde tudung lagi tu.. cari punya cari, tak jumpa gak yang leh matching dengan baju tu.. pening tol la.. pergi la satu butik tudung ni, budak yang jual ni main2 lak.. lawak la tapi geram gak.. tapi takpe la.. tgk pon cam budak2 lg.. tapi, tak leh la layan customer cam tu kan.. isk...
Last2 decide, nak cari kat PKNS Shah Alam la hari ni.. Balik kerja sebelum amik hubby (memandangkan saya keluar awal dari ofis drpd dia) bolehla singgah sekejap.. Esok dah nak raya ni.. Nak beli online dah tak sempat dah.. baju raya pun belum cuci lagi.. Kena dapatkan gak tudung hari ni sebab malam ni nak basuh.. Huwaaa!!!

0 comments: