LIKE

Tuesday, May 24, 2011

The BIG Sale is Back!



WoW! Jualan murah di AirAsia! Booking start from 12pm, 23rd May - 29th May 2011 untuk travel 6th Feb-20 June 2012. Cepat-cepat!! Sape cepat dia dapat! Hehehe.. Macam warehouse sale la pulak kan. Berebut orang surf web AirAsia.

Mummy pun mengalami benda yang sama. Bayangkan dari jam 1 petang hingga 4 petang lebih baru berjaya wat payment and CONFIRM! Huh! Tensen giler bila dah nak masuk page payment, tetibe dia masuk page buzz..buzz..waahh!! sakit hati sangat! Dah la nak kena keyin balik nama sampai 9 org.. (satu family) Lastly dah nak abis opis hour baru la payment success.. Yiehaa!! KK, tunggu kami datang.. Tapi, yang sedihnya nak book ke Langkawi tiket dah banyak habis lak yang promo 10sen tu. Sedih2..

Pada kawan-kawan sekalian, meh la kite membzkan server AirAsia.... ;-P

Wednesday, May 18, 2011

Flu & Cough


Sekarang ni mummy dilanda selsema dan batuk. Sangat la sakit tekak dan rimas ya amat. Ubat yang doktor bagi pun buat mummy sangat mengantuk. Kalau kat rumah best la gak boleh tido. Tapi ni kat ofis. waarrgghhh... Tapi yang penting, biarla mummy yang batuk dan selsema dari si kecik Aleesya Hani. Sian dia nanti.. Mummy cuma banyakkan minum air ngan makan ubat je la.. harapnye selsema ngan batuk ni cepat pulih sebelum ujung bulan.. sebab ujung bulan nak gi makan2 kat Penang. Tak syok la kan kalau gi holiday kite tak sihat kan. Makanan pun tak dapat nak rasa. Tak best.. tak best.. Doakan Mummy sekeluarga ey supaya dihindarkan dari penyakit.. Amin~~

Monday, May 9, 2011

Happy Mother's Day!!

Happy Mother's Day to all mummy, mama, ibu, emak, umi dan apa saja panggilan mereka.

Wednesday, May 4, 2011

Restoran Eimans Tomyam House

Isnin baru2 ni, kitorg try makan kat Restoran Eimans Tomyam House, Taman TTDI Jaya Shah Alam. Ni gara2 tengok Jalan-Jalan Cari Makan kat TV3 tu la. Dah lama kepingin mau try. So, lepas balik menghantar pengantin isnin tu (next post will story about kenduri my kazen), kitorg terus gi restoran ni. Sebabnya kat kenduri tu kitorg tak makan pon. Kenyang lagi. Hehehe... Ok la jugak suasana restoran ni. Tenang je rasa nak makan tu.

Kitorg sampai lebih kurang jam 3.30 petang la. Masa tu lauk makan tengahari ada lagi cuma tak banyak pilihan je la. Mari enjoy makanan yang kitorg makan. Tak banyak pon. Mummy confirm la share dengan Aleesya.. =D

             Nasi Goreng Cendawan Campur - Mummy dan Aleesya
                                   Sharing is Caring
                   Nasi Goreng Ayam Belacan - siap ada kangkung tau
                                  En. Lensabulat punya

                                                    Tomyam Campur

                                         ABC 123

Jom try!