LIKE

Tuesday, May 24, 2011

The BIG Sale is Back!



WoW! Jualan murah di AirAsia! Booking start from 12pm, 23rd May - 29th May 2011 untuk travel 6th Feb-20 June 2012. Cepat-cepat!! Sape cepat dia dapat! Hehehe.. Macam warehouse sale la pulak kan. Berebut orang surf web AirAsia.

Mummy pun mengalami benda yang sama. Bayangkan dari jam 1 petang hingga 4 petang lebih baru berjaya wat payment and CONFIRM! Huh! Tensen giler bila dah nak masuk page payment, tetibe dia masuk page buzz..buzz..waahh!! sakit hati sangat! Dah la nak kena keyin balik nama sampai 9 org.. (satu family) Lastly dah nak abis opis hour baru la payment success.. Yiehaa!! KK, tunggu kami datang.. Tapi, yang sedihnya nak book ke Langkawi tiket dah banyak habis lak yang promo 10sen tu. Sedih2..

Pada kawan-kawan sekalian, meh la kite membzkan server AirAsia.... ;-P

2 comments:

Anonymous said...

susah dapat..

aKu, diE & KaMu said...

bl gi KK ni.. i pun laki bini gi KK gak bln 6 tahun depan.,..huhu