LIKE

Thursday, August 18, 2011

Berbuka Puasa di Midvalley

Semalam mummy sekeluarga berbuka puasa di restoran Kenny Rogers, Midvalley. Haruslah book awal2 kan. Mummy book by phone masa kat opis lepas tengahari tu (org Selangor cuti tp kite keje..huhu). Sampai midvalley dalam kul 6 petang. Terus ke KR untuk order makanan. Lepas order makanan tu, kitorg gi poney kat gardens. Kat situ apa lagi yang kitorg buat, shopping baju raya gigirl mummy la. Amik gak la baju ngan suar mummy nak tu. Hehehe.. Tak sabar nak tunggu gigirl pakai masa raya nanti.

Abis shopping terus gi KR. Lapar bangat sih..hehehe.. Sampai2 minuman kami dah terhidang. Makanan je belum lagi. Orang pon ramai. Mummy bagila gigirl mummy ni minum (memang dah order air khas untuk dia) sebab dia kuat minum. Hehehe.. Memang tak mo lepas dah.. Penat la mummy pegangkan.. sebab gelas kan..

Lepas berbuka kat KR, kitorang ke Carrefour lak. Mummy nak beli bahan untuk kek lapis. Mummy tak guna Golden Churn Butter okey… Tak pernah guna pun sebab mahal sangat.. Kalau nak buat kek lapis, kena 500g butter.. Kalau guna butter tu, harga butter saje dah rm20.. Mummy guna Buttercup atau Anchor saje. Kek lapis ni ex-classmate masa kat U order. Kepingin katanya.. Jumaat ni nak kena bagi dah. 



 Gigirl terpegun kot kan...

 Nak buat peace la tu.. Tp peace gigirl mcm 1 Malaysia. Hahaha


 Minum air dengan penuh khusyuk


                           
Makan nak suap sendiri je gigirl mummy ni. Ampun maap ye pekerja KR, budak ni memang tak nak bersuap. Jadi bersepah lah dia makan.


 Ini saje pun dah buat mummy kenyang sangat. Tu pun tak abis. (ececehceh)


Kena dera tarik bakul. Heheehe

4 comments:

Anonymous said...

gmbr last terbaek..hehe

Queen said...

mcm kenal je sepa oder kek tu. haha

mami ween said...

queen, kenal ke? hehehe

threekiddosmom said...

bestnye makan KR..sob..sob..
comey jek aleesya tarik bakul! hehehe..