LIKE

Wednesday, August 10, 2011

Dilema Bulan Ramadhan


Selamat Berpuasa pada yang beragama Islam. Walaupun mummy lambat wish (hari ke-10 dah ko), tp masih ok lagi la kan. 

Berbalik kepada tajuk post hari ni, inilah yang terjadi pada mummy ngan ofismate. Yang berbuka kat luar ok la kan. Pilih je makanan berkenan. Ni kes yang masak kat umah ni. tetiap hari dok chit chat nak masak apa berbuka nanti. Hari ni plan nak masak sup ayam, ikan goreng ngan kangkung goreng. tapi lupa pulak nak keluarkan ayam dari fridge. Alamatnye kite tgk je la apa kami sekeluarga buka hari ni.. kekekee

Kat ofis ni, mummy dok surfing resepi tart nenas. Plan nak buat malam ni untuk makan saje2 ok.. bukan untuk raya.. hehehe... kalau dah terer baru boleh buat bg org makan.. Tgk cara2 mcm senang.. Tp apapun kena praktis dulu.. dah menjadi nanti mummy update dlm blog hokey!! 

FYI, semalam mummy buat Choc Lava Cake. Tunggu next post untuk gambar dan resepi.. Tata~~

0 comments: