LIKE

Tuesday, August 16, 2011

Photo Magnet Dah Sampai

Hari ni mummy excited terlebih (ke terexcited lebih?) sebab photo magnet yang mummy redeem minggu lepas dah dapat hari ni.. Cute sangat.. Tak sabar nak balik rumah sebab nak letak kat fridge. Kalau uols nak tau, mummy beli photo magnet ni menggunakan voucher yang dijual di Milkadeal. Ada promotion masa tu. Less 61%. Harga asal RM72 untuk 6 keping gambar bersaiz 4" x 3" tiap satu tapi mummy dapat RM28 je. Mummy boleh redeem voucher pada 11hb Ogos tu hari, tp hari ni dah dapat. Kejap je kan. 


Sape2 yang berminat pada photo magnet ni, sekarang Groupon tengah buat promotion gak dengan harga yang sama. Cepat2 sebelum terlambat. Ada 3 hari sebelum deal berakhir. Memang sangat puas hati dengan harga yang ditawarkan. Korang boleh compare harga asal kat web company yang buat photo magnet tu sendiri. Klik Photodelivery.


Ni ha photo magnet yang mummy dapat. Gambar ni mummy main pilih je. Kalau ikut hati, banyak lagi gambar nak tp boleh 6 je ye...


0 comments: