LIKE

Saturday, October 29, 2011

Hari Cuti di Hari Deepavali

Cuti sehari je kan.. takde la plan nak gi mana2.. Cuma hubby mummy je la ada photoshoot untuk budak konvo kat Putrajaya dengan member dia. So, mummy hanya plan nak gi soping je for the whole day.. Tapi apakan daya, nak soping sorang2 macam tak best pulak kan.. Kena la tunggu dia abis..

So, pagi tu pergi ofis untuk siap2kan kerja2 yang tertangguh dek non.. Dah janji dengan ofismate, nadieyya.. Memasing bawak anak.. Hehehe.. Bekerja bersama anak..

Lebih kurang kul 1 lebih, hubby sampai ofis terus kitorang gi soping dekat midvalley.. Mesti korang tertanya2 kan nape asik2 midvalley? 1st, sebab dah biasa dangan midvalley.. dari memula bukak dulu dah selalu ke situ.. 2nd, sebab dekat dengan ofis la... hahaha...

Sampai2 midvalley, terus gi Pizza Hut.. Lunch dulu! Mak aih.. ramai giler orang.. hari cuti kan.. lepas gaji pulak tu.. hehehe.. Kitorang try Pizza Ultimate Cheesy 7.. Rupanya semata2 cheese sahaja, so tambah topping la bagi sedap sikit.. mummy bg 3 1/2 star.. boleh? sukati la... kekekee...

Aleesya dan Raoul - beza umur 8 bulan

Menu gigirl - Garlic Bread + Mushroom Soup

Sweet and Spicy Chicken Wing - My fevret

Haaa.. sms sape tu??

Dak comot pas makan


Ultimate Cheesy 7 Pizza

Gigirl nak bebear besar

Reflexology, done by blind


0 comments: