LIKE

Monday, October 31, 2011

Jadi Contraktor Tak Berbayar

Sekarang ni mummy jadi pekerja tak berbayar untuk update blog hubby mummy and the geng.. Jom la visit blog hubby mummy and the geng ni. Actually, blog ni dari blog yang lama.. Just rename dan wat sikit modification je.. Blog ni pon masih under construction.. Mummy la contractor dia.. Huahuahua.. eh hubby mummy and the geng, ni kena cas tau.. 10%.. Kejam tak i? kekeke... Bila dah ke blog tu, like la group dorang ek.. Like! like! like! Mahap bos.. saya boring tengok coding sistem, jadi saya tengok coding untuk blog.. hehehe.. tak boring.. ya ampun!!

Eh, lupa lak.. Just klik kat link ni PhotoClix|Photography je untuk ke blog tersebut..

Motip letak gambar pokok ni? sama je.. Mummy baru tukar gel dia.. Nampak fresh kan.. Nak tumbuh anak baru dah.. Harapnya blog PhotoClix pun akan memberi impak yang sama atau lebih bagus lagi.. Amin~~

0 comments: