LIKE

Sunday, October 30, 2011

Jalan-jalan di Hari Sabtu

Semalam saja nak bawak gigirl berjalan ke Sunway Pyramid. Yela, pagi tu mummy tinggalkan dia sebab kena gi keje.. Sian dia kena tinggal, so kitorg bawak la dia gi jejalan..

Sampai2 je Pyramid, dia tido.. Kitorg yang kelaparan ni gi lunch dulu. Memula ingat nak makan McD je.. Tapi ternampak Paparich, terus masuk situ. Mummy order Ipoh Kuey Tiew Soup + Checken Steamed dengan air cendol Kacang Merah.. Marvellous!! Mummy suka sangat cendol kacang merah tu. Sejak pregnant gigirl dulu, mummy macam dah addicted pada kacang merah.. Sume nak kacang merah.. Apa yang mummy perasan sekarang, gigirl pon suka kacang merah.. Dan2 nak abis makan dah, gigirl pon bangun.. terus la kitorg orderkan dia nasi ayam.. Dia pon lom makan time tu.. Sekarang kena order dia menu yang lain.. dah big girl la katakan.. hehehee... Kejap je..rasanya cam baru je lahirkan dia..


Jom Jalan! Sunglass mummy jugak yang gigirl suka main.. Isk...isk..

Ipoh Kueytiew Soup + Chicken Steamed

Red Bean Cendol! Like!

Dry Mee ape ntah + Chicken Steamed


Pas lunch, terus gi jusco dan outlet2 lain... memberi barang keperluan.. eceehh.. hehehe...

Dah penat berjalan, masa untuk teatime.. Takdela teatime pon.. kite tukar nama, choctime! leh?? hehee..
Sambil2 minum dan makan kek, gigirl tgk org main ice skating.. suka sangat dia.. Sesekali bawak berjalan kat tempat ramai orang tak salah kan.. Kalau tak, tiap minggu balik kampung je la.. Balik kampung pun dia suka gak.. sebab ramai yang melayan dia.. Tu pun nenek dia dok call tanya 'gigirl tak balik ke?'... Aiyak! hehehee..

Choctime!!

Red Velvet Cake

Khusyuk tengok orang main ice skating.. 

we!

Jeling-jeling..


Hari sabtu je kite berjalan ye.. Ahad dok umah.. Mummy nak rehat2.. Hehe.. Tata~~

2 comments:

Cik Puan Lisa said...

best nyer red velvet cake tu..

mami ween said...

hehehe.. tu la.. bila agaknya secret recipe pon nak ada rv cake kan..