LIKE

Friday, October 28, 2011

Laksa Jusco Midvalley

Dah lama mummy kepingin mau makan laksa kat jusco midvalley ni. Sejak puasa tak makan tau. Yela, dah lama tak pergi midvalley. Cuti Deepavali yang lepas bersoping kat sana, tapi tak dapat makan gak sebab ada orang nak makan Pizza Hut yang baru tu. Ultimate Cheesy 7 Pizza. Aroma laksa ni memang menggugurkan jiwa.. Buat perut lapar tau.. Harga dia sekali dengan air ice lemon tea ialah RM9.45. Kalau lunch hour selalu ada dessert tp hari ni dessert dia dah abih.

Sebelum
Yummy!

Selepas
Tinggal bawang je.. Hehehe.. 

Nak tunjuk gak kat sini, salah satu barang yang mummy sempat sambar time lunch tadi.















My fevret lip balm. Dari time sekolah, U sampai sekarang suka pakai lip balm ni.. sebab berperisa.. Nyum.. hehehe... Sekarang Body Shop tengah ada sale tau. Esok nak pergi lagi sebab nak beli body butter.. Buy 1 Free 1... Suka!!!

E'eh..nape gambar ke tepi ni? Layanzzz.....

0 comments: