LIKE

Tuesday, November 8, 2011

Cant Wait!!


Tak lama lagi umah kitorang akan ada Internet... Bestnyee.. Lepas ni boleh la surfing sepuas2nya... Dan yang penting, berblogging sepuas hati.. Huahuahua... Nampaknya pasni jarang la surfing dan blogging time ofis hour.. (alamak! kantoi sudah!)... Kalau uols nak tau, sebelum ni memang kitorg ada pakai streamyx tp sebab dah pindah dari umah kat Subang Jaya tu, terpaksa la terminate streamyx tu.. Udahnye pakai mobile broadband je..

Masalah yang datang pulak, umah kitorg (Puchong area) ni tak support lak untuk coverage mobile broadband tu.. bila dah cukup setahun , baru la kitorang terminate (baru2 ni je). Banyak gunakan kalau kitorang balik kampung je.. Yang peliknya, kat kampung laju je.. Isk..isk.. Bila baru2 ni kitorg terminate mobile broadband ni, kitorg rasa x best.. setakat surfing guna fon, sangat limited dan tak best.. Jadi, setelah berbincang suami isteri, kitorang sepakat untuk register Unifi. Yeah! Hari ni hubby gi register dan jumaat ni dorang nak pasang.. best! best! Rasa nak apply cuti je hari jumaat ni.. hahahaa.. Over gitew kan! Perasaan hubby mummy tak tau la cam ne sebabnya dia kena korbankan chanel sport ngan mustika dari astro.. hehehe..

Nanti bila dah install kat umah, mummy citer detail lagi k.. Hehehe...

0 comments: