LIKE

Tuesday, November 15, 2011

My Wishlist for End of 2011

Ada 2(dua) items je...

1) KitchenAid Mixer
uols tau tak kat mana mummy leh dapat mixer ni? Bukan apa mixer yang ada sekarang leceh sikit nak pakai... Kena dok lama kat dapur... Nak pukul butter sampai kembang memang amik masa yang lama... So, kalau mummy dapat mixer kat atas ni, best la.. Makinla aura kerajinan mummy menyerlah untuk buat kek.. Dan selalu la family dan opismate dapat makan kek.. dan yang paling penting, makinla badan kembang sebab makan kek...hihihi.. Takpe2, pas opishour kite gi gym.. Dapat 20 minit workout pon kira ok apa..

Wishlist yang kedua pula ialah:

2) Samsung Galaxy Tab 10.1
wishlist yang kedua ni pulak mummy perlukan untuk update blog dan facebook mummy di mana2 compare guna henfon.. Nak update blog guna henfon? huish! Gila Susah.. Hahaha... Bila dah ada Tab ni, tak perlu la mummy nak bukak laptop lagi.. Dan berebut dengan gigirl.. Tapi bila dah ada tab ni nanti pon, menjadi kemusykilan kat mummy ni... Adakah gigirl tidak akan berebut ngan mummy lagi? Adakah dia akan bergembira dengan menggunakan laptop mummy? Cewah... Macam budak besor dah.. Padahal 2 tahun pon belum lagi.. 

Mummy mengharapkan supaya impian mummy untuk mendapatkan dua items ini tercapai pada ujung tahun ini atau awal tahun depan... Wish Me Luck!

P/S: Tahun ni bonus bape bulan ey? ;-P



7 comments:

threekiddosmom said...

wishlist mami yg no 2 tu same la ngn mom..hehehe..

mami ween said...

hehehe... tu semestinya kan..baru senang update blog..hehehee

Anonymous said...

galaxy tab 10.1 tu sgt nipis la...kalo aku pakai, rs tak selamat...mcm senang pecah je...nipis gilerrrr....huhu- mama akid..

mami ween said...

tak la...ok je..aku lak tak leh pakai ipad@apple..kang abis sume aku download...

Anonymous said...

sama je....

Queen said...

eh sama jugak laa wish no.2 tu..tp tga brangan dulu. haha mixer tu kt bakery supplier ade ewin. mgapa wish kt sama ni? beli kan akak sebijik bole? haha

mami ween said...

hahahha....sama ek? jom la beli sesama...belikan akak sebijik yang mainan leh la..hihihi