LIKE

Sunday, November 13, 2011

Pink + Purple + White

Hari ni mummy sekeluarga pergi kenduri kawen kat Dewan Seri Melati, Perbadanan Putrajaya. Actually, yang kawen ni anak kepada kawan parents mummy + kawan adik mummy yang kat Labuan tu + kawan kitorang gak.. hehehee... Warna tema wedding ni ialah pink+ purple + white. Dekat kad jemputan tu dah siap2 tulis tema pakaian untuk tetamu.. Alahai.. Nasib baik takde masalah kat mummy sekeluarga.. memang banyak baju warna cam tu..

Makanan memang best! Rasa nak tambah lagi tapi malu... hihihi.. Cendol pon sedap... Nak kata sebab lapar tak gak.. pagi tu mummy dah siap breakfast.. Bila pengantin sampai je kat pelamin, tetibe ada bunga api kuar... MC majlis ni Halim Othman and the geng dari Suria FM. Dia pon terkejut ada bunga api dalam dewan.. hehehe..

Pengantin diarak ke Pelamin

Bersanding

Mamam


Baca Doa






video
Pengantin menuju pelamin

video
bunga api

video

0 comments: