LIKE

Friday, December 23, 2011

Berombak Rindu


Akhirnya, mummy dah tengok filem Ombak Rindu yang orang dok kata2 tu..  Dan yang bestnye mummy dapat gak tengok ngan hubby.. Hehehe.. Kitorang tengok ramai2 dengan beberapa ofismate mummy.. Kitorang tengok hari kedua terakhir tayangan kat pawagam..

Best la citer Ombak Rindu ni.. cuma part memula tu sebab dia terlalu nak ikut novel, jadi scene tu pendek2 sangat.. Citer ni pon sedih gak la.. Mummy ni dah la sensitip.. Tengok orang nangis pon mummy leh nangis.. Apa lagi mcm citer Ombak Rindu ni.. Aaron Aziz nangis?! Mummy pon nangis la.. Sedih jugak bila menjiwai watak Izzah lakonan Maya Karin tu.. Kalau mummy jadi macam dia, memang sedih la.. Huhuhu.. Tapi yang mummy bengang masa tengok citer ni, hubby dok kacau2 mummy. Baru nak feeling2 tetibe terbantut sebab dia kacau. Rasa cam bawak dak kecik lak.. Hehehe.. "jangan marah B... Syg tau B sedih tu B kacau syg kan.." Hehehe.. Ada ke patut dia kata mummy cam Mila dalam citer tu.. Adeh..

Dua hari ni mummy dok dengar OST Ombak Rindu ni je.. Layanzz...




Feeling habih!! Confirm mummy beli DVD dia nanti bila kuar..

1 comments:

Nadieeyya said...

sampai ke harini sibuk layan lagu tuh..ceh..jiwang..hahaha