LIKE

Friday, December 23, 2011

Flaming Steamboat

Semalam mummy sekeluarga gi dinner kat Flaming Steamboat branch Shah Alam. Dah lama plan nak makan kat Flaming ni.. Sejak pregnant lagi.. Tapi semalam baru dapat gi. Shah Alam ni branch baru dia. Kat Seksyen 33. Pas keje semalam, amik gigirl kat umah ibu, amik hubby kat rumah, kitorang terus ke sana. Dah siap book by phone dah.. Sana dia sediakan surau. So, bolehla solat Maghrib je kat sana.

Sampai sana, terus bayar dan makan. Semalam dia tak bukak ruang makan bawah. So kena naik atas untuk makan. Harga untuk sorang rm28.50 termasuk tax. Boleh la tengok website dia nak tau detail.

So far pendapat mummy ok je la.. Sebab mummy dah muak kot makan yang bahan yong tau fu tu.. Ari tu mummy beli stock banyak kat Hikmah Food, Gombak. Bagi mummy, Yuen Steamboat ngan Seoul Garden best lagi la. Flaming ni environment dia lagi cantik la compare Yuen tu.. Seoul Garden memang lagi best la dari yang lain tu.. Tengok la harga dia pon cam ne..hehehe

Aksi orang lapar

Air dan dessert



Lepas makan tu, dah alang2 kat shah alam, kitorg singgah funfair kat stadium Shah Alam. Memula ingat nak balik terus. Tapi gigirl ni bila nampak lampu warna warni, dia excited lebih.. So, kitorg saja la bawak dia ke funfair.. 


2 comments:

threekiddosmom said...

kdg-kdg tgk aleesya ni..mcm yasmin pn ade..hehehe..

mamiween said...

hehehe..tang rambut kot..sesama lebat kan..