LIKE

Monday, December 5, 2011

Minggu-minggu yang sibuk

Mummy tak dapat nak update blog selalu la sekarang ni. Memandangkan mummy buzy yang teramat sangat... Mana taknya, mummy kena kejar kerja mummy... mummy ni bukan la hardcore programmer.. walaupun hanya menggunakan php.. tp mummy tidak la sepower itu.. bayangkan la mummy kena setel projek less than 2 months! gilos! menci ar... stress mummy sebab keje... memang rasa nak benti je 24hrs bila projek dari kayangan datang.. huhuhu...


Bila nak hilangkan stress, mummy pun main la game... Farmscapes... Best woo game ni.. kite kena bina ladang.. hehehee.. Game ni mengisahkan sorg atok ngan sorg cucu sama2 nak membesarkan dan memajukan ladang dorg dari dijual pada developer yg nak wat shopping mall kat tanah dorg.. So, mummy pon tolong la depa ni supaya tanah dorg tak kena jual... leh la cucu ni nnt mewarisi ladang tersebut.. kekekee.. cenggitu la kesimpulannya...


Hasil kek karamel mummy pon mummy tak citer lagi kan... nanti ada masa mummy citer la.. tp tu 1st time wat... rasa ada..presentation cam erkk... hmmm.. tu je la mummy leh komen... heheheee...
Ini bukanla kek yang mummy wat tau.. tapi nak tunjuk kat korg yang kek karamel tu cenggini la rupanya kalau korang malas nak gugel.. hhihi..
Picture credit to ratuhati

0 comments: