LIKE

Friday, December 9, 2011

Pencarian Berakhir

Ingat tak semalam mummy dapat surprise dari hubby mummy? So, lepas amik gigirl kitorang terus ke sunway pyramid. Motip utama haruslah nak cari casing ngan screen protector tab mummy. Jenuhla mencari. Kalau boleh mummy tak mo la tebal2 cam diary tu.

Kul 9pm baru dapat jumpa casing yang berkenan. Sebijik sama cam ofismate mummy. Jangan kitorg tetukar nanti dah la. hehehe..

Entry ni mummy test guna tab ni. Lambat sikit gla sebab mummy tak biasa guna lagi. Ni la dia casing yang mummy amik. mummy amik hitam je. yang ada semalam pun kaler hitam ngan pink je. kalau agak2 boring ngan hitam ni, tukar la dgn kaler lain.


p/s: last2 guna pc gak.. hadoi! 

2 comments:

Anonymous said...

aku pon nak cari chasing baru la.....huhuu....- mamakid

mami ween said...

Ipad ada byk pilihan dah sekarang..