LIKE

Saturday, December 10, 2011

Persamaan Blog Kami

Hari ni mummy nak share satu blog ni.. 'Doa Buat Alanna'.. 1st time mummy baca teresak2 menangis.. Dah la masa tu kat opis.. nape mummy menangis? kalau nak tau baca la blog tu sendiri.. Mummy tak dapat nak bayangkan kalau perkara tu jadi kat mummy.. minta simpang la.. tapi setiap kejadian ada hikmahnya kan..

Mummy memang follow blog dia tu. Saja untuk jadi bacaan mummy kat opis atau umah. Dah bape hari mummy tak tinjau blog dia. Hari ni baru tinjau sat. Tengok2 dia pakai template blog sama cam mummy.. Nama template mummy ialah Classy Pink.. Sebab mummy pilih template ni, simple dan pink.. Rasa teruja bila template blog kite sama org lain.. Hihihi.. Panggilan diri dia dalam blog pon sama cam mummy.. itu la persamaan kitorang.. hehehee.. 

Jom la tinjau blog dia dan sama2 kite sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah anak dia.. Mummy harap mummy Alanna tabah dengan dugaan Allah.. Mummy kagum dengan mummy Alanna.. Amin~~


0 comments: