LIKE

Thursday, December 8, 2011

Surprise!!

Hari ni mummy sangat HAPPY!! sebabnya mummy dah dapat salah satu dari wishlist mummy.. Mummy sangat gembira, terkejut dan macam2 perasaan ada.. Masa memula dapat pagi tadi, sebelum gi assembly tempat mummy keje, rasa berdebar2 jantung mummy tau masa tu.. Siap tangan menggeletar bagai la.. Hahaha.. Macam tak percaya!! Hubby mummy hadiahkan wishlist mummy tu.. Rupanya dia dah planning dengan ofismate mummy, Nadieeyya Rahman

Cam ni citernye, tengah bulan 11 ari tu, Nadieeyya ni offer la kat mummy benda ni dengan harga promotion untuk staff je.. Memandangkan husband dia ex-staff satu kampeni ni, so leh la beli benda ni dengan dia.. Apa benda ni? Haaa..nanti dulu.. Sape2 yang dah penah baca entry mummy sebelum ni tau la kot apa dia.. Masa Nadieeyya offer tu, mummy sangat excited la.. Citer la kat hubby sebab mummy memang nak sangat tau benda ni.. Kena book dan bayar terus sebelum bape hb ntah.. tak ingat dah.. Dapat benda ni akhir bulan.. Tapi akhirnya mummy tak beli pon sebab memandangkan masa tu nak pakai duit untuk benda lain.. Ada sikit frust la.. Tapi takpe.. lom ada rezeki.. Cewah! Sedapkan hati sendiri yang frust.. Hihihi..

Tetibe pagi ni Nadieeyya bagi mummy benda ni.. Mummy macam... Hmm... Erkk.. "Untuk aku ke Nad?" "Sape punya?" Masa ni jantung dah berdegup laju dah.. Mana taknya, brg yang mummy idam2kan ada kat tangan sekarang... Haish.. Biar betol Nad ni.. Akhirnya Nad bagitau la sape yang bagi kat mummy... 

Waahh!! I Love u B!! Love u So Much!! Muawh!! Muawh!! Muawh!!

Tak sangka tau dapat present ni. Siap berikat ribbon kuning.. hehehe.. Pandai ey korang berpakat... Malu mummy heret ke assembly tadi.. Mesti org tau br dapat hadiah.. hehehe. Sebelum ni, Nadieeyya ada la update entry kat blog dia pasal surprise. Bila mummy baca entry tu, mummy tanya dia sape kawan dia yang nak wat surprise kat wife dia tu? Sebab cam best sangat2.. Tapi dia kaver line cakap kawan sekolah dia dulu.. Haish.. Hampeh ko Nad.. Ko pekena aku.. hehehee.. Tapi kalau dia bagitau awal2 takde la surprise kan? kan? 

Pada pembaca2 sume, perasaan mummy sangat gembira, excited, sume ada.. seperti berada di awang awangan.. terbang ke sana ke mari dengan senyuman yang lebar.. sampai ofismate cakap, muka mummy bulat hari ni sebab senyum manjang... Hihihi.. 

Ni la surprisenye....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Samsung Galaxy Tab 10.1

Notakaki mamiween: 
1- Apa yang merunsingkan mummy lepas ni ialah sesi berebut dengan gigirl. Kita tunggu dan lihat.. =D


5 comments:

threekiddosmom said...

congrats mami! =)

Nadieeyya said...

at last, hazmi berjaya wat surprise kat ko witout ko tau..dia kene berpakat dgn org expert cam haku ni baru berjaya surprise tuh..ehehehe

Anonymous said...

hahahaha...terbaeklaaa....

Cik Puan Lisa said...

bnyk syokk woooo!!! :)

Queen said...

Mummy....pinjam sesaat bley? Hahaha best nye ewin!!!!!!! Bila laa wishlist aku nk capai ni. Hehe