LIKE

Tuesday, January 17, 2012

Lunch Time @ Nandos

Haish.. Update pasal makan2 lagi.. Cam no mummy nak kuwus ni? Lunch Jumaat lepas, Pn. Norizan Othman aka Bos Kecik mummy blanje makan.. Nape bos kecik? Sebab dia kecik je.. hehehe.. tak la.. Gurau2 saje... Kali ni dia blanje wanita2 di ICT Syabas... Tapi tak semua la dapat join.. almaklumla, ada yg dah ada plan sendiri jumaat tengahari tu.. Kak Izan ni memang murah hati.. Selalu blanje kitorg makan.. Tak pizza, mesti nandos.. Selalunya dua tempat ni la.. Sekali lagi, terima kasih kepada Kak Izan sebab sudi blanje kitorg tengahari tu.. Dan terima kasih juga kepada Kak Nisa sebab dia la yang beria2 mintak nandos kat Kak Izan.. Hish.. Tak malu la akak ni.. Hehehe..

Mummy dan beberapa rakan lain (cewah..ayat skema..) amik yang set untuk 6 orang tu.. dapat 6ketul 1/4 ayam, 5 large sidelines, 2 jenis salad dan potato wedges.. (kalau kat nandos apa ntah namanya..), dan air Citra 2 litres... Sangat berbaloi.. dan tak lupa, ala cart Caramel Cheese Cake..

Tunggu nak makan...

Kak Izan yang malu2..

Dorang ni la sebab Kak Izan malu2...

Mummy!

Mummy dan Kak Liza

Yang gedix tu Kak Nisa la tu.. BFF Kak Izan.. hehehe

Nad..

Mummy dan Kak Has

Happy2..

Wat pe tu?

Masih menunggu...

Air Citra..


Sembang pasal baby la tu...

Ni la salad dan wedges tu..


Jom makan!! Haa... gambar yang hujung tu la Caramel Cheese Cake.. Tiap kali gi Nandos mesti mummy order ni dan siap tapau.. Kali ni mummy tapau 2 ketol untuk bawak balik.. Kes tak nak share ngan hubby.. Hahaha...

Dah siap makan... Alhamdulillah...


2 comments:

Nadieeyya said...

pasni mesti entry ko pasal makan kat dominos n chicken wing pizza hut kan...hihiihhi

mamiween said...

hahahaa..tu takde ye..tu update dalam fb je..wakaka