LIKE

Thursday, January 12, 2012

The Power of Red aka Free Food

Semalam merupakan anniversary buat Kenny Rogers. So, dorang buat promotion ni:


Kebetulan pulak, semalam mummy pakai baju merah.. Tak plan pon nak gi KR sebenarnya. Walaupun mummy tau dorang wat promotion tu kat FB dorang. Tapi balik keje petang tu singgah IOI Mall sebab nak beli jamu. Ternampak la KR ni.. Dah alang2 berbaju merah dan kebetulan jugak stoller gigirl pon merah, kite singgah je la for dinner..

Memang berator panjang la.. Kena tunggu orang abis makan.. Kat IOI ni lak, dorang suggest amik minuman yang senang nak prepare je.. Cam juice ngan soft drink.. Sebenarnya mummy nak Mocha Ice Blended.. Terpaksa la kansel.. Terus amik warm water je.. (diet gitu!) 
Berator panjang giler... Ni baru yang nak amik order.. Yang dah order tp tunggu seat pon boleh tahan panjang dia.. Time ni mummy dah kat dalam dah.. Hubby yang kua pi amik gambar.. hihiihi..

Crowded giler dalam tu.. Kalau berjalan tu leh senggol2 la ngan org lain.. Penuh gak ngan belon.. Harus la kitorg mintak satu untuk gigirl.. hehehe

Tunggu nak mamam




0 comments: