LIKE

Tuesday, May 15, 2012

Puding Thrifle


Ni kali kedua mummy buat pudding thrifle. First time tahun 2010 dulu. Lama tu. Masa tu, mummy buat memang tak jadi langsung. Custard dengan jeli cair habis. Hehehe.. Mummy suka makan sebab sedap. Ada akak kat ofis ni pandai buat. Dia la sifu mummy untuk wat pudding thrile tu. Tapi mummy tak berguru habis dengan dia. Huhu.. So, semalam mummy buat lagi. Tapi, kali ni jelly dia masih cair gak. Adoi….  

Ingat balik keje ni atau esok nak try lagi.. Swiss Roll Cake tu ada lagi separuh.. Harap2 menjadi la ye.. Ni la dia gambarnya.. Mummy snap masa dalam peti ais.. hehe.. (kes malas nak kuarkan sebab jeli cair..)


P/s: Tq kak ila sebab tak kedekut share tips.. ;-D



0 comments: