LIKE

Tuesday, January 29, 2013

Teruskan ke tak?



Sejak dua minggu ni, menda ni jadi persoalan pada mummy. Nak pergi ke tak? Hari tu masa apply rasa semangat nak pergi. Tapi bila dah dapat, mummy dalam dilema. Sebab-sebab mummy dalam dilema:

  • Boleh ke mummy ni pegang tanggungjawab sebagai isteri, ibu, pekerja dan student dalam satu masa?
  • Kalau mummy sambung, lambat la aleesya ada adik kan.. Hehehe.. Bukan apa, mummy kalau boleh anak kedua tak nak la beranak masa umur 30.. Orang kata time tu badan rasa lain. 
Nak bincang sungguh2 ngan hubby masa tak cukup je. La ni kan dia kursus 6 bulan. Masa dia takde tu la banyak persoalan yang datang. Bila dia ada tak terfikir pulak. Nak berbincang kat sms macam tak seswai la pulakkan. Sebab dapat sms pon kejap2.. Cepatla april... 

Plan mummy sekarang ni, pergi je register februari nanti.. Tak mo bayar yuran dulu.. Tengok time table dia ok ke tak.. Kalau kelas dia on weekdays, agak2 sempat ke mummy nak memecut dari Bangsar ke Shah Alam nun.. Kalau ok, mummy proceed je.. Kalau tak ok, next time insyaAllah ada lagi peluang tu kan..
Amin..


0 comments: